Image default
Koti

Nouse tavanomaisen matonpuhdistuksen yläpuolelle ammattilaisten kolmen parhaan vinkin avulla!

Puhtaat matot ovat välttämättömiä terveellisen ympäristön takaamiseksi, olipa kyseessä sitten kotisi tai toimistosi. Valitettavasti useimmat ihmiset eivät ota tehtävää niin vakavasti kuin niiden pitäisi. Matonpuhdistus tulee tehdä säännöllisesti, ja jopa sinun kodeissasi on parasta kutsua paikalle ammattilaiset. Ei riitä, että on puhtaan näköiset matot. Ne on desinfioitava ja deodorisoitava täysin terveellisen ympäristön varmistamiseksi. Matonpuhdistimesi laatu ratkaisee kuitenkin myös työlle annettavan hoidon tason. Nämä kolme vinkkiä ovat alan ammattilaisten oppeja siitä, miten voit välttää kaupallisten tai kotimattojen puhdistuksen laatua huonommin.

Aloita kelpoisuustarkastuksella
Et voi vain valita satunnaisia ​​epäluotettavia urakoitsijoita ja odottaa huipputyötä siivousprojekteissasi. On erittäin suositeltavaa tarkistaa siivoajien IICRC-koulutus ennen kuin palkkaat heidät projektiisi. Institute of Inspection, Cleaning and Restoration Certification -koulutus on kattava ja kattaa kaikki kaupallisten ja asuinalueiden siivouksen korkeat standardit.

Erikoislaitteet räätälöityyn siivoukseen
Useimmat kaupalliset toimistot valitsevat seinästä seinään ulottuvat matot helpottamaan huoltoa. Nämä käyttävät kuitenkin nailonlankoja ja ovat pohjimmiltaan muovimaista materiaalia. Lisäksi nämä matot on kiinnitetty rakennukseen, eikä niitä voi purkaa osiin puhdistusta varten. Tällainen tilanne vaatii erikoisvarusteita, kuten asennettuja kuorma-autoja, joissa on sisäänrakennetut letkut, sauvat ja imurit. Nämä kuorma-autot voivat auttaa tehokkaammalla puhdistusmekanismilla tällaisissa tilanteissa.

Hienostunutta hoitoa herkille itämaisille matoille
Älä lankea nopeisiin huoltopalveluihin, jotka tarjoavat itämaista matonpesua muutamassa tunnissa. Itse asiassa ne kuljettavat matot vain koneen läpi, joka näyttää puristimelta ja käyttää usein autonpesutekniikoita maton puhdistamiseen, mikä usein vahingoittaa herkkiä kappaleita. Valitse sen sijaan yöpyminen, jossa matot pyyhitään pölyksi, liotetaan ne kunnollisten väritestien jälkeen ja puhdistetaan sitten.

Related posts

Kolme kodin huonekalutyyppiä, jotka voivat nostaa sisustuksen vetovoimaa

Cain Dangelo

3 vaihetta onnistuneesta keittiöremontista tai -remontista

Cain Dangelo